Prinsessan's Hund och Kattpensionat

Skåne län

Information

600712-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Prinsessan's Hund och Kattpensionat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prinsessan's Hund och Kattpensionat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åstorp som är den kommunen som Prinsessan's Hund och Kattpensionat finns i.

Prinsessan's Hund och Kattpensionat har varit registrerat sedan 2000-06-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Prinsessan's Hund och Kattpensionat så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Prinsessan's Hund och Kattpensionat är och det finns flera verksamheter i Åstorp som också är .

Firmatecknare för Prinsessan's Hund och Kattpensionat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Prinsessan's Hund och Kattpensionat så kan ni göra det på telefon genom 042-67523 eller genom brev på följande adress:

Hund och kattpensionat samt försäljning av djurartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Prinsessan's Hund och Kattpensionat och det är Elm Truedsson, Helene som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,